Play Area Update

This open play area adjacent to the kitchen was updated for a family with two boys and two girls from ages three years to eleven years. Some existing furniture has been repainted and a vintage trunk and three vintage crates have been used to store toys and books. All of the toys and books have been stored at an easy reach height for the kids. The large wall has a wire mounted to hang art and the entire wall has been painted with chalkboard paint so that the kids can draw with chalk on the wall. No money was spent on furniture or materials. All the elements in the space were found in the house and garage and reflect the eclectic style of the family.

All photography featured photographed by Designated Spaces, LLC.

Play Area Before and After

Play Area Before and After

Play Area Before and After

Play Area Before and After

Play Area Crate Shelves

Play Area Crate Shelves

Aside | This entry was posted in Play Areas. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s